Loading...
Casa ta reprezintă întotdeauna versiunea ta cea mai bună, iar echipa Kubik te ajută să te exprimi! Ce stil vei alege: simplu si minimalist, modern și linii îndrăznețe sau exclusivist și extravagant?
LIVING ROOM FURNITURE
FIND OUT MORE
PROIECT CASĂ CORBEANCA
IN DETAIL
DRISTOR APARTMENT PROJECT
IN DETAIL
Creează bucătăria perfectă pentru spațiul de care dispui: dulapuri și corpuri suspendate, insula de bucătărie, zonă de dining – ce vei alege?
KITCHEN FURNITURE
FIND OUT MORE
Acordă importanță locului în care îți începi și îți finalizezi ziua: noi creăm pentru tine locul ideal, astfel încât tu să fii mereu cu zâmbetul pe buze!
BEDROOM FURNITURE
FIND OUT MORE
Dressing deschis, walk-in sau cu uși? Uși glisante sau cu geam? Câte opțiuni sunt, tot atâtea variante de design avem și noi pentru tine!
DRESSING ROOM FURNITURE
FIND OUT MORE
Decizia de a realiza la comandă mobilierul camerei pentru copii este una corectă. Astfel, se pot delimita facil zonele de joacă, de somn și de studiu, iar rezultatul va reflecta individualitatea celui mic!
CHILD ROOM FURNITURE
FIND OUT MORE
Spațiile înguste sau de dimensiuni reduse pot fi valorificate la maxim, datorită opțiunilor variate de depozitare, a preciziei formelor și a nivelului înalt de confort.
SMALL FURNITURE
FIND OUT MORE
Spațiul este energie, iar noi te ajutăm să îi conferi personalitate, astfel încât să te simți inspirat de mobilierul ales!
HOME OFFICE FURNITURE
FIND OUT MORE
Cauți soluția potrivită, care să îmbine stilul cu practicalitatea? Împreună realizăm elementele perfecte pentru baia ta.
BATHROOM FURNITURE
FIND OUT MORE