DESPRE KUBIK

Echipa Kubik Furniture & Design vă stă la dispoziție pentru a vă putea transforma ideile în realitate.

Serviciile de design și montaj sunt gratuite, firma noastră punând la dispoziția clientului experiența și talentul echipei sale, fie că vă doriți o mobilă la comandă simplă și utilitară, una modernă cu linii îndrăznețe, sau una exclusivistă și plină de stil.

Mobilierul la comandă oferă atât design, cât și funcționalitate spațiului amenajat și se realizează pe dimensiunile, culorile și cu accesoriile dorite (sertare, balamale, sisteme de deschidere, mânere, materiale PAL sau MDF vopsit, etc.). Acesta pune în valoare spațiul casei, fiind creat un concept personalizat, pe măsura dorințelor și stilului dumneavoastră.

Se pot realiza de la bucătării, mobilier de living, dormitoare complete, dulapuri cu usi normale sau glisante, mobilă de baie sau mobilă pentru cameră de copii, până la mobilier de birou sau spații comerciale.

Prețurile variază în funcție de dimensiuni, culori și accesoriile folosite, de aceea dacă doriți o ofertă personalizată, vă rugăm să ne trimiteți o imagine, o schită, sau în cazul în care v-a plăcut un model de pe site-ul nostru, codul acestuia.

SHOWROOM

În curând veți putea vizita Showroom-ul nostru din Strada Doina nr. 9, sector 5.

ATELIERUL DE PRODUCTIE

Atelierul nostru de producție este dotat cu utilaje specifice producției de mobilier din PAL, MDF și compozit.

Echipa noastră este formată din oameni tineri, designeri, proiectanți și tâmplari cu experiență, dedicați în munca pe care o fac, pentru ca ideile dumneavoastră să devină realitate.

Nu stăm pe gânduri când vine vorba despre calitatea materialelor folosite. Sistemele şi accesoriile sunt achizitionate de la furnizori cunoscuți în domeniu și le recomandăm cu încredere, având garanţia că vor rezista uzurii zilnice.